Wenkbrauwen, Lash Lifting, Waxen, Gezichtsbehandelingen, Body sugaring en Bio Peel in Almere.

Behandelingen alleen op afspraak.Bio Peel                                      


Wat is een Bio Peel ?
Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht wordt. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat.
Doormiddel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer zacht aan. De gladde huid komt door het wegnemen van de bovenste lagen dode huidcellen die ruw aanvoelen.Wat een Bio Peel zo uniek maakt , is het gebruik van een 100% natuurlijke mix van kruiden, zeewier en algen. Ik gebruik geen waterstofperoxide in de Bio Peel. De Spirulina alg op zich bevat al 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren. Omdat deze voedingstoffen makkelijk opneembaar zijn door de huid geeft de Bio Peel een intensieve voedingsboost. Daarnaast heeft de Bio Peel een sterk ontgiftende werking.


Een eenmalige behandeling met de Bio Peel is zeker mogelijk.  Het is een behandeling om effectief dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de huid een boost te geven door de hoge concentratie voedingsstoffen. De huid voelt glad en zacht aan met een egale teint. Maar om de huis intensief te verbeteren en langdurige resultaten te behalen past u de behandeling in kuurverband toe. Een kuur bestaat uit minimaal 3-6 behandelingen met een interval van 7-14 dagen. Na de kuur kan het resultaat behouden worden door iedere 3 maanden de Bio Peel te herhalen. 

Om onderstaande huidproblemen te verbeteren raad ik de behandeling in kuurverband aan:
-Huid met puistjes, onbalans
-De huid met puistjes te maken heeft gehad (acne littekens)
-Rimpelvorming
-Grove poriën, veel huid- reliëf
-Verslapping van de huid
-Hyperpigmentatie, zonneschade


Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd en geactiveerd. Het huidgevoel kan als prikkelend, tintelend of branderig ervaren worden. Na het verwijderen van de peeling in het absorptievermogen van de huid sterk verhoogd. Dit wil zeggen dat alle producten na de Bio Peel beter opgenomen worde. De huid is gevoeliger na de Bio Peel dit kan geen kwaad het is een teken dat de huid aan het werk gezet wordt. Het metabolisme van de huid krijgt een boost. De doorbloeding wordt geactiveerd en de opname van zuurstof en voedingstoffen word verbeterd. Eventuele roodheid na de behandeling trekt vanzelf weg.
Een aantal dagen na de behandeling kan de huid lichtelijk gaan schilferen. De mate van schilfering is per persoon verschillend en afhankelijk van het huidtype. De huid voelt in deze periode ook wat droger aan. Hiervoor is er bij mij een crème beschikbaar.


De Bio Peel heeft de volgende contra- indicaties:
-Virale infecties ( ook bij een koortslip) de infectie kan zich verspreiden.
-Open wondjes.
-Actinische keratose
-Retinoiden ( waaronder vitamine A- zuur, stoppen gedurende 6 weken)


Een Bio Peel toepassen bij het gebruik van Roaccutane / Accutane ( isotretione) gaat in overleg met de behandelde arts.


Belangrijke punten:
-Tussen een botox behandeling en een Bio Peel moet minimaal 14 dagen zitten.
-Er worden meerdere laagjes dode huidcellen verwijderd. Daarom dient de zonnebank minimaal 14 dagen te worden vermeden.
-48 uur niet sporten.
-Drink na de behandeling gedurende de dag minimaal 2 liter water om de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren.
-Tussen harsen en een Bio Peel moet minimaal 14 dagen zitten
-Tussen de volgende behandelingen en een Bio Peel moet minimaal 6 weken zitten mits deze toegepast zijn op hetzelfde gebied waar u de bio Peel gaat aanbrengen: microdermabrasie, sterke chemische peeling, IPL en laserbahandeling.
-Zwangerschap is geen contra-indicatie. Maar ik raad het niet aan door de veranderde hormoonhuishouding kan de huid heel anders reageren dan verwacht.
-Doordat de huid een aantal dode huidcellagen kwijt raakt is de huid dunner en minder goed beschermd tegen UV-straling. Om verbranding te voorkomen dient u altijd minimaal 7 dagen uv- bescherming te gebruiken na een Bio Peel behandeling.


Om het resultaat van de behandeling te vergroten wordt een kuur van meerdere behandelingen aangeraden. Voor het beste resultaat raad ik ook om de geadviseerde nazorg producten te gebruiken. In de nazorg kit zit een tube creme voor de droge huid, tube zonnebrandcreme spf 50 en een potje enzym gezichtspeeling


Losse behandeling € 75,-
Kuur van 3 behandelingen € 200,-
Kuur van 4 behandelingen € 250,-
Kuur van 5 behandelingen € 325,-
Kuur van 6 behandelingen € 400,-
Nazorg kit € 20,-