Wenkbrauwen, Lash Lifting, Waxen, Gezichtsbehandelingen, Body sugaring en Bio Peel in Almere.

Behandelingen alleen op afspraak.Body sugaring.

Sugaring waxing is waxen op een natuurlijke manier. Ik begin met het reinigen van de huid zodat het helemaal vrij is van serums en lotions. Dit wordt gedaan zodat het suikermengsel niet van je benen afglijdt. Daarna word er een laagje poeder op je huid gedaan en word het zacht gemasseerd om vocht te absorberen. De suikerpasta wordt verwarmd, waardoor het zacht wordt en makkelijk over je lichaam te verdelen is. Het wordt met lichte druk aangebracht tegen de haargroei in zodat het goed blijft zitten. Ik zal daarna met een snelle beweging de pasta verwijderen. Dit doe ik met de haarrichting mee zodat de haren niet net boven of onder de oppervlakte afbreken. Het resultaat? Je kunt langer van een gladde uit genieten en je gaat ingegroeide haren uit de weg.

Na een aantal behandelingen begint de haarfollikel uitgeput te raken de follikel gaat krimpen. Het haar groeit steeds fijner en langzamer. Doordat de suiker ook heel kort haar kan verwijderen, is het mogelijk het haar in de vroege anagene fase te verwijderen. Na enkele behandelingen zal je een geweldig resultaat zien en voelen!. Belangrijk om te weten is dat de haren nooit dikker of meer in hoeveelheid terug komen door sugaren ( is dit wel het geval dan komt dit altijd door hormonen of door bepaalde medicijnen).
Alle haren hebben een eigen groeigade de anagene (groeiende haren), catagene (uitvallende haren) en telogene fase (haar in rust). Als je na het ontharen al snel weer haren ziet terugkomen dan waren de haren die je ziet in rust tijdens het sugaren. De suikerpasta kan alleen zichtbare, in de groeifase zijnde haren verwijderen. Pas na drie of vier behandelingen zijn alle haren aan de beurt geweest en wordt de periode tussen de sugarbehandelingen steeds langer.  De haren in het gezicht zijn onderhevig aan hormonen en zullen vrijwel altijd terugkomen.

⦁ Sugaring op lange haren voelt niet prettig, wellicht een goed idee om thuis de haren korter te maken met een bodytrimmer tot ongeveer 5 mm of iets langer. In overleg kan ik dat voor de behandeling doen.
⦁ Let erop dat je minimaal 7 tot 10 dagen niet geschoren hebt.
⦁ Gebruik een avond voor de behandeling geen bodylotion op de te sugaren zones.
⦁ 24 uur na de behandeling kunt u beter niet in de zon of onder de zonnebank gaan.
⦁ Gebruik de eerste 24 uur op de onthaarde zones geen irriterende producten zoals geparfumeerde zeep, deodorant of producten met chemische bestanddelen.
⦁ Direct douchen na het sugaren is af te raden evenals heftig sporten.
Bodysugaring is niet geschikt voor mensen met spataderen ( alleen in overleg met een arts), couperose of zonnebrand/verbrande huid.