Wenkbrauwen, Lash Lifting, Waxen, Gezichtsbehandelingen, Body sugaring en Bio Peel in Almere.

Behandelingen alleen op afspraak.Gezichtsbehandelingen


Een goede reiniging is erg belangrijk, want een gereinigde huid is beter toegankelijk voor verzorgende producten. Bij een gezichtsbehandeling begin ik met een oppervlaktereiniging, dan volgt de huidanalyse en daarna de dieptereiniging. Na de huidanalyse wordt aan de hand hiervan in overleg met u een behandelplan gemaakt. Bij een oppervlakte reiniging verwijder je stof, overtollig talg, make-up en ander vuil (bijvoorbeeld door luchtverontreiniging) van de huid. De reiniging blijft beperkt tot de buitenste laag van de opperhuid.


Bij een dieptereiniging wordt de huid intensiever en dieper gereinigd. Hiertoe behoren onder andere behandelingen als een peeling voor het verwijderen van dode huidcellen en het reinigen van de poriën en het verwijderen va comedonen (mee-eters) en milia (gerstekorrel). De huid voelt na een dieptereiniging zacht en soepel aan en het gezicht krijgt een frisse uitstraling. Dit komt omdat er een nieuwe huid aan de oppervlakte komt.


Ook kunt u ervoor kiezen om een lekkere gezicht / decolleté massage erbij te boeken. Een oppervlakkige gezichtsmassage voert het lymfevocht af en door de warmt die een massage veroorzaakt verbetert de toevoer van de voedingsstoffen, talg wordt losgemaakt en de dode huidcellen komen los van de huid. En het bovenal is een gezichtsmassage erg ontspannend voor zowel lichaam als geest.


U kunt ook als optie er een gezichtsmasker bij nemen. Maskers bestaan uit een grondsubstantie waar werkstoffen aan zijn toegevoegd. Ze hebben een doorbloedende werking op de huid. Het soort masker word aan de hand van de huidanalyse zorgvuldig uitgekozen.


Ook de nabehandeling mag bij een complete gezichtsbehandeling niet worden vergeten. Het zorgt ervoor dat de huid goed wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf. Door de huid na afloop te voorzien van een verzorgende dagcrème voorkom je dat de huid uitdroogt en het kan eveneens dienen als basis voor het aanbrengen van make-up.


Gezichtsbehandeling voor de jeugd t/m 18 jaar  €25,-
Dit is een gezichtsbehandeling voor jongeren tot 18 jaar.

-Oppervlaktereiniging
-Dieptereiniging
-Verwijderen van comedonen en milia
-Verzorgende gezichtsmasker
-dagcrème


Basis gezichtsbehandeling € 30,-
-Oppervlaktereiniging
-Dieptereiniging
-Verwijderen van comedonen en milia
-Verzorgende gezichtsmasker
-Dagcrème


Complete gezichtsbehandeling € 45,-
-Oppervlaktereiniging
-Dieptereiniging
-Verzorgende gezichtsmasker
-Verwijderen van comedonen en milia
-Gelaat / decolleté massage
-Verzorgende masker
-Dagcrème


Let u erop dat bij de gelaat / decolleté massage uw decolleté ontbloot moet zijn om de massage volledig te kunnen uitvoeren. U word met een handdoek en eventueel een deken toegedekt.